Skip to content

O.B.Wiik är stolta över att nu vara ISO certifierade - ISO 9001 | ISO 14001 | ISO 45001

Butikstält från O.B.Wiik

Vi erbjuder flera lösningar till butiker som till exempel vill sätta upp ett ´Klicka & Hämta´-tält, en sommarbutik eller ha ett evenemang. Oavsett vilket användningsområde du har behov av, har vi en tältlösning som passar.

Butikstält

Många butiker upplever då och då ett behov av utökat utrymme. O.B.Wiik kan hjälpa dig om det är för korta eller långa perioder. Vi erbjuder flera lösningar till butiker som till exempel vill sätta upp ett ´Klicka & Hämta´-tält, en sommarbutik eller ha ett evenemang. Oavsett vilket användningsområde du har behov av, har vi en tältlösning som passar.

Flexibla lösningar

Det spelar ingen roll om din butik behöver justeras i storleken av en eller annan anledning. Våra tält kännetecknas av att de är mycket flexibla och kan justeras efter önskemål. Detta gör dem till en praktisk lösning anpassad till en marknad där möjligheten till förändring är viktig. Om du inte hittar en standardlösning som passar ditt behov kan vi också specialanpassa efter dina önskemål. Flexibilitet är också viktigt när det gäller att det ska ställas. Vi har god erfarenhet av att montera tält på alla möjliga ytor, i både små och öppna utrymmen. Således kan du lita på att vi hittar en lösning som passar dig.

Tillbehör som skapar den perfekta lösningen

Tälten fungerar bra som de är, men om du vill kan vi också leverera ytterligare utrustning som förbättrar upplevelsen och användarvänligheten. Beroende på vilket tält du väljer kan vi leverera och montera ett brett utbud av olika tillbehör som bord, stolar, staket, golv, fönster, värme, belysning och mycket mer.

Enkel installation och många användningsområden

Det tar inte lång tid från det att du lagt din beställning tills tältet är på plats. Våra tält är enkla att sätta upp, oavsett om vi gör det åt dig eller du vill göra det själv. Tält från O.B.Wiik är således en praktisk och snabb lösning som ofta behövs i denna bransch. Dessutom är den flexibel med tanke på användningsområden. Ett och samma tält kan användas för en massa olika aktiviteter. Vi levererar, och du bestämmer vad som händer inuti.

Exempel på användningsområden

Klicka & Hämta.

I ett delvis nedstängt och anpassat samhälle har många varit tvungna att sin affärsmodell till en ´Klicka & Hämta´-lösning. Vi erbjuder tält som är lämpliga för detta och som kan skapa goda och säkra förutsättningar för både kunder och personliga. Samtidigt kommer ett tält från O.B.Wiik att kunna skapa en mer professionell yta för handeln.

Sommarbutik

Under sommarmånaderna är det fler som behöver mer utrymme eller väljer att flytta ut delar av sin verksamhet. Med ett tält från O.B.Wiik kan du skapa en bra miljö och samtidigt skydda varor och kunder från något ostabilt, svenskt sommarväder.

Pop-up shop

Våra tält fungerar bra för att skapa tillfälliga butiker. Vi har tält som lämpliga för att sätta upp en dag och andra som kan stå upp i flera veckor eller månader. Eftersom det är lätt att anpassa tälten till det tillgängliga utrymmet är utmärkt för detta ändamål.

Försäljning

Rea? Varför inte sätta ut varorna och göra dem mer tillgängliga för personer som passerar. Om du behöver extra bord kan vi leverera det också.

Event

Ibland kan ett tält vara på sin plats. Det kan vara en premiär, nylansering, boksignering eller liknande. Våra tält kan hjälpa till att få rätt stämmning och göra allt möjligt.

Men, låt inte vår fantasi begränsa dina möjligheter, vad vill du använda ett butikstält till?

Kontakta oss och låt oss veta hur vi kan hjälpa dig.

Hyra eller äga?

Osäker på vad som vore mest lämpligt för dina ändamål? Kontakta oss så kommer vi tillsammans fram till den lösning som är bäst för dig.

Vi erbjuder bra och flexibla finansieringslösningar och ingår gärna hyresavtal.

Visste du att vi även säljer begagnade produkter? Allt behöver inte vara helt nytt – du kan göra besparingar för både miljön och plånboken genom att köpa begagnat.

– Bra för både miljön och plånboken alltså!

Kontakta oss för mer information.

010-141 44 00
sales@obwiik.se