Skip to content

Försvaret

Få aktörer ställer hårdare krav på förvaring och säkerhet för militärt materiel än just försvarsmakten. O.B. Wiik har levererat hallar till militära områden med skräddarsydd specialutrustning som värnar om säkerheten.

I stram givakt

Det svenska försvaret är beroende av att kunna förflytta sig snabbt. Därför behöver du försvara lösningar som är flexibla och som kan användas till ett brett spektrum av ändamål och anpassade till nya beredskapssituationer, vare sig det gäller truppförflyttningar, övningar eller nedskärningar.

O.B. Wiik har bl.a. levereras hallar för lagring av försvarsutrustning och som garage eller verkstadshallar för militära fordon.

Vi gör allt vad vi kan för att tillgodose kundernas krav på säkerhet och tilläggsutrustning till våra hallar. Vi kan leverera hallar med solida, starka konstruktioner och material som tål det nordiska klimatet med tilläggsutrustning som värme, ventilation, avfuktning, belysning, säkerhetssystem och portlösningar.

Viktigast av allt, den snabba leverans- och monteringstiden ger de olika militära instanserna den flexibilitet och nödvändiga handlingsfrihet de oftast eftersträvar, vilket våra många leveranser till det svenska försvaret vittnar om.

Hyra eller äga?

Osäker på vad som vore mest lämpligt för dina ändamål? Kontakta oss så kommer vi tillsammans fram till den lösning som är bäst för dig.

Vi erbjuder bra och flexibla finansieringslösningar och ingår gärna hyresavtal.

Visste du att vi även säljer begagnade produkter? Allt behöver inte vara helt nytt – du kan göra besparingar för både miljön och plånboken genom att köpa begagnat.

– Bra för både miljön och plånboken alltså!

Kontakta oss för mer information.

010-141 44 00
sales@obwiik.se