Skip to content

O.B.Wiik är stolta över att nu vara ISO certifierade - ISO 9001 | ISO 14001 | ISO 45001

Idrott

Idrottsarrangemang eller fasta idrottsinstallationer kräver bra tältlösningar eller hallar och multihallar. Det handlar om att skapa en bra inramning för träning, sport och arrangemang.

Plats för härliga idrottsupplevelser

Hall, idrottshall eller multihall – kärt barn har många namn när det gäller idrott. Men först och främst är det en plats för träning och idrottsglädje. För att uppnå detta krävs ett minimum av utrustning.

En multihall från O.B.Wiik är ett billigt, snabbt och flexibelt alternativ för idrottsklubbar med stora ambitioner och små plånböcker. Det går snabbt att sätta upp hallen och det är ett bra alternativ till en traditionell byggnad.

Obegränsade möjligheter

Många tycker att det är fördelaktigt att hallen kan följa klubbens ekonomi och storlek genom att det enkelt kan utökas, minska eller helt enkelt flytta vid behov. Multihallen kan även hyras ut eller användas för helt andra syften.

En multihall från O.B.Wiik kan riggas precis enligt användarens önskemål. Avfuktningsanläggning, portar, belysning, kylning, uppvärmning, läktare och omklädningsrum kan införlivas och levereras i ett komplett paket. Tillsammans med förmånliga finansieringsvillkor och låga underhållskostnader är vår multihall ofta det bästa alternativet för många idrottslag.

Kvalitetsprodukter för idrottsarrangemang

När det gäller idrottslokaler hyr allmänt har vi produkter för alla typer av idrottsarrangemang. Vi levererar till exempel det mesta av tält, scener, staket och utrustning som behövs för ett lyckat arrangemang. Eftersom lösningarna är flexibla, anpassade vi dem efter arrangemangets storlek – från Norway Cup i den ena änden av skalan till mindre arrangemang för lokala idrottslag.

Hyra eller äga?

Osäker på vad som vore mest lämpligt för dina ändamål? Kontakta oss så kommer vi tillsammans fram till den lösning som är bäst för dig.

Vi erbjuder bra och flexibla finansieringslösningar och ingår gärna hyresavtal.

Visste du att vi även säljer begagnade produkter? Allt behöver inte vara helt nytt – du kan göra besparingar för både miljön och plånboken genom att köpa begagnat.

– Bra för både miljön och plånboken alltså!

Kontakta oss för mer information.

010-141 44 00
sales@obwiik.se