Skip to content

O.B.Wiik är stolta över att nu vara ISO certifierade - ISO 9001 | ISO 14001 | ISO 45001

Lager och logistik

Många företag med transport- och lagerbehov har funnit skydd i en lagerhall från O.B.Wiik. Allt från råvaror, matvaror, maskiner, mineraler och postförsändelser skyddas mot väder och vind i en WiikHall eller stålhall.

En lagerhall för varje vara

Har du en speciell råvara som ska lagras? Eller flera? Vi kan hjälpa dig med att komma fram till hur din lagerhall eller logistikhall bör utrustas.

Eftersom vi kan utrusta lagerhallen med avfuktningsutrustning, uppvärmning eller ventilation, är det inte stor skillnad mot vad man uppnår med en snabb byggnad. En hall-lösning är flexibel till sin natur, och transport- och logistikbranschen får även sina behov tillgodosedda med lösningar i form av inkörsportar och ramper.

Uppfyller plötsliga behov

Den flexibla lagerlösningen, som för övrigt finns i en rad olika bredder, kan byggas så lång man vill ha den. Därmed kan man utöka eller reducera storleken efter behov, varulager eller tomtareal.

Här kan vi även nämna att vi har levererat lagerhallar, logistikkhallar, hamnlager, avfuktade lager, bulklager och varulager till fler än 100 länder.

Hyra eller äga?

Osäker på vad som vore mest lämpligt för dina ändamål? Kontakta oss så kommer vi tillsammans fram till den lösning som är bäst för dig.

Vi erbjuder bra och flexibla finansieringslösningar och ingår gärna hyresavtal.

Visste du att vi även säljer begagnade produkter? Allt behöver inte vara helt nytt – du kan göra besparingar för både miljön och plånboken genom att köpa begagnat.

– Bra för både miljön och plånboken alltså!

Kontakta oss för mer information.

010-141 44 00
sales@obwiik.se