Skip to content

Luftfart

Flygplan, helikoptrar och utrustning för luftfart är mycket kostsamma investeringar som måste skyddas väl. En hangar i form av en skräddarsydd Wiikhall ger flexibilitet och fullgott skydd på både större och mindre flygplatser.

Upp i det blå – och lika luftigt på marken

När flygplan och helikoptrar är i trafiken är deras tak, men när de står på marken och ska servas kvalitet behöver de en hangar av hög – med stor, luftig volym för arbete runt flygplanskroppen. Enkel åtkomst till flygplanen och bra arbetsförhållanden för mekaniker är andra förhållanden som spelar när man ska köpa i en hangar.

En Wiikhall riggad som hangar har en rad lösningar som är specialdesignade för flygoperatörer och flygbolag. Exempel på detta är hangarer med dukportar eller skjutportar och med en höjd och konstruktioner som lämpar sig för att inrymma flygplan.

En hangar i form av en Wiikhall tål väder och vind och används av både större och mindre flygplatser.

Hyra eller äga?

Osäker på vad som vore mest lämpligt för dina ändamål? Kontakta oss så kommer vi tillsammans fram till den lösning som är bäst för dig.

Vi erbjuder bra och flexibla finansieringslösningar och ingår gärna hyresavtal.

Visste du att vi även säljer begagnade produkter? Allt behöver inte vara helt nytt – du kan göra besparingar för både miljön och plånboken genom att köpa begagnat.

– Bra för både miljön och plånboken alltså!

Kontakta oss för mer information.

010-141 44 00
sales@obwiik.se