Skip to content

Nödhjälp

När stora nödhjälpsorganisationer som UNICEF, World Food Programme och UNHCR rycker ut till humanitära kriser, är leveranskapaciteten avgörande. Därför behöver de kvalitetshallar snabbt.

När tiden räknas

En del katastrofer är förväntade, andra uppstår plötsligt, men vad som gäller det att snabbt nå fram med nödhjälpsutrustning av hög kvalitet. Våra uppdragsgivare är FN-organisationer och frivilliga hjälporganisationer, med vilka vi har ramavtal om leveranser av lagerhallar.

Det är Wiikhallen med dess olika konfigurationer som är huvudprodukter. Den används främst för lagring och distribution av livsmedel, som verkstad för fordon och som tillfällig skolbyggnad. Tack vare Wiikhallens flexibilitet kan den dock även användas för en rad andra behov som uppkommer vid humanitära kriser. En lång lista med tilläggsutrustning gör Wiikhallen lämplig även för tropikerna, ökenområden och arktiska förhållanden.

Redo för insatser världen över

En rad utplacerade lager har inrättats bara för att göra en så snabb leverans som möjligt. Dessa är strategiskt placerade i städer runt om i världen, ofta nära hamnar. Städerna är Brindisi i Italien, Panama City i Panama, Dubai i Förenade Arabemiraten, Accra i Ghana, Kampala i Uganda, Subang i Malaysia, Djibouti i Afrika och Las Palmas. Dessutom är vårt norska huvudlager centralt beläget i Skedsmokorset.

Hyra eller äga?

Osäker på vad som vore mest lämpligt för dina ändamål? Kontakta oss så kommer vi tillsammans fram till den lösning som är bäst för dig.

Vi erbjuder bra och flexibla finansieringslösningar och ingår gärna hyresavtal.

Visste du att vi även säljer begagnade produkter? Allt behöver inte vara helt nytt – du kan göra besparingar för både miljön och plånboken genom att köpa begagnat.

– Bra för både miljön och plånboken alltså!

Kontakta oss för mer information.

010-141 44 00
sales@obwiik.se

Ole Gregersen

ole.gregersen@obwiik.no
+47 918 70 156

Säljare | Nödhjälp