Skip to content

Profilering

Bli sedd. Bli hörd. Med tält, banners, presenningar eller dukar med profilering och tryck visar du upp dig och förmedlar fram det du vill ha sagt. I stort eller litet format, precis som du vill ha det.

Tänk stort

Har du något viktigt att säga? Eller vill du bara visa upp företagslogotypen? Har du en vägg till övers som du kan använda som reklamyta? Med tryck på duk eller presentation av PVC kan du verkligen slå på stort. Om du har en stor hall av typen Wiikhall hjälper vi även gärna till med tryck på duken så att du kan sätta en varaktig prägel på hallen och profilera din närvaro.

Tryck på presenningar kommer oftast till nytta när man ska berätta för omvärlden vilket företag det är som utfört ett bygguppdrag, eller rätt och slätt genom att man spänner upp presenningar med tryck och använder dem som reklampelare.

Dukarna skyddar även de områden där de används, i form av ytterdukar till hallar eller presentationer som täcker ställningar, staket eller byggplatser.

Det är i stort sett bara fantasin som sätter gränser för hur du kan profilera dig. Vår storformatsskrivare är alltid redo att ta itu med nya profileringsuppdrag.

Bli synlig med tält

Har du och ditt lag anmält er till ett idrottsarrangemang? Ofta behöver man faciliteter för utrustningen. Det kan t.ex. handla om «bodar» eller tält där man förvarar idrottsutrustning, tält för cykelreparationer, skidvallningstält eller tält i samband med start och målgång där man kan byta om och förbereda sig.

Du har möjlighet att prägla tältets alla ytor med din profil. Spänstiga visuella uttryck och logotyper får fritt spelrum och du får möjlighet för att «sticka ut» bland konkurrenterna. Sådana sport- och idrottstält är populära på större idrottsarrangemang, men kan självklart användas i alla sammanhang. De väder- och vindskyddande egenskaperna bidrar förmodligen till att de säljer så bra.

Hyra eller äga?

Osäker på vad som vore mest lämpligt för dina ändamål? Kontakta oss så kommer vi tillsammans fram till den lösning som är bäst för dig.

Vi erbjuder bra och flexibla finansieringslösningar och ingår gärna hyresavtal.

Visste du att vi även säljer begagnade produkter? Allt behöver inte vara helt nytt – du kan göra besparingar för både miljön och plånboken genom att köpa begagnat.

– Bra för både miljön och plånboken alltså!

Kontakta oss för mer information.

010-141 44 00
sales@obwiik.se