Skip to content

Fartfyllt samarbete med Buldre Racingteam

”En grupp vänner som gillar kombinationen av racerbilar och sociala sammankomster.” Så beskriver Buldre Racingteam sig själv. Teamet består av flera profiler och talanger och de kan till och med pryda sig med en världsrekordtitel – världens högsta hastighet på is.

När de reser runt på tävlingar och motorevenemang tar de O.B.Wiik med i laget. Mellan körningarna tas bilarna om hand i en depå, som består av nio kompletta pop-up-tält från O.B.Wiik. Där hålls både bilar och förare skyddade från väder och vind. Sex av tälten är också helt dekorerade med deras logo. Det ger ett mer professionellt intryck och får dem att synas bra.

”Tälten vi har med oss ​​är av mycket god kvalitet. Det goda samarbetet med O.B.Wiik ger oss trygghet när vi åker runt på tävlings- och motorevenemang i Skandinavien och Europa. Vi rekommenderar starkt deras produkter ”, är responsen från Buldre.

Vi på O.B.Wiik är stolta över att kunna vara med det fartglada gänget på jakt efter bra placeringar och nya rekord.

Våra pop-up tält är lämpliga för många tillfällen och användningsområden. De är lätta att montera och kan profileras med logotyp om så önskas.