Meny

Hotell, restauranger och catering (Horeca)

Hotell-, restaurang- och cateringföretag behöver ofta plötsligt större lokaler som rymmer människor, matlagning – eller båda delar. O.B. Wiik hjälper er att klara topparna.

En bransch stadd i förändring

Växtvärk? Behöver du utöka dina serverings- och matsalsutrymmen? Tillfälliga kökslösningar? Kanske ett arrangemang eller ett seminarium som är större än vanligt? Det kan finnas många anledningar till att hotell-, restaurang- eller cateringföretag behöver mer tak över huvudet, men gemensamt för dem allihop är att de behöver lösningar som skapar goda arbetsförhållanden, skydd mot väder och vind, och att de ska kunna stå ett tag – ofta under en hel sommar- eller turistsäsong.

Hotell-, restaurang- och cateringföretag känner också av svängningar på marknaden och kan ha behov av lösningar under särskilt hektiska perioder. Av erfarenhet vet vi att de uppskattar den flexibilitet som en tältlösning eller, om man slår på stort, en hall kan ge.

Vare sig det gäller «stand-alone» eller i anknytning till etablerade lokaler, levererar O.B. Wiik skräddarsydda lösningar – tält, duklösningar, presenningar, uppvärmning, belysning, bord, stolar och toalettlösningar. Kök och arbetslokaler kan avskärmas ytterligare och ventileras.

Säsongbaserat eller enskilda händelser

Om det gäller ett extra stort arrangemang eller behov kan en WiikHall vara en bra lösning. De flexibla lösningarna gör det enkelt att skala upp eller ner efter behov. Alla våra tält och hallar går snabbt att sätta upp, de är enkla att demontera och bidrar till att lösa akuta behov.

Produkter inom hotell, restauranger och catering