Meny

Industri

Maskiner, fordon, varulager och elektronik har speciella behov av lokaler. Ett industriföretag har speciella behov av lösningar som klarar tillväxt. Hallar från O.B. Wiik tillgodoser alla behov.

Den flexibla produktionshallen

Oavsett vilka varor man producerar kan en WiikHall eller stålhall lösa kortsiktiga och långsiktiga utrymmesbehov. De kan utökas eller minskas i storlek efter behov och är ett tryggt och säkert ställe för produktionslinjer och varor, oavsett placering, väder och vind.

En WiikHall eller stålhall kan utrustas med allt vad ett modernt industriföretag behöver. Ramper, körportar, entresoler, avfuktning, ventilation, uppvärmning, belysning – allt finns på plats i beräkningsprogrammet så att du får just den produktionshall du behöver på både kort och lång sikt. Är du på jakt efter en permanent lösning? En WiikHall eller stålhall är ett bra alternativ till fasta byggnader.

Fördelen jämfört med en fast byggnad är den snabba monterings- och demonteringstiden, så att man enkelt kan justera storleken på produktionslokalerna vid produktionsstopp och konjunkturnedgångar.

Och om någon skulle tvivla på den saken, så är O.B. Wiiks hallar byggda för nordiska förhållanden med allt vad det innebär av snöfall och storm, med solida konstruktioner i stål eller aluminium och dukar och sömmar i kraftig, hållbar kvalitet.

Produkter inom industri