Skip to content

WiikHall Vision
(40m+ spännvidd)

Oavsett om du behöver en lagerlokal, en produktionsyta eller ett tillfälligt utrymme så är WiikHall Vision från O.B.Wiik det perfekta valet.

Anpassad för ditt företags behov

WiikHall Vision från O.B.Wiik representerar en ny generation av flexibla och hållbara lager- och funktionsutrymmen. Dessa hallar är utvecklade för att uppfylla högre krav på design, funktionalitet och hållbarhet. Vårt engagerade team av experter är redo att vägleda dig genom processen från planering till färdigställande.

Viktiga fördelar

  • Rymlig design: Med breddvariationer från 20 till 30 meter ger dessa hallar dig det utrymme du behöver för att utföra dina uppgifter effektivt
  • Snabb installation: Vår byggmetod säkerställer snabb och effektiv montering, vilket minimerar ett eventuellt driftsstopp och ger omedelbar tillgång till det utrymme du behöver
  • Kostnadseffektivitet: NVS New Vision-hallar erbjuder en ekonomiskt fördelaktig lösning med minimala underhållskostnader över tid
  • Skräddarsydd anpassning: Extrautrustning och modifieringsalternativ säkerställer att hallarna kan anpassas till din specifika verksamhet
  • Hög kvalitet: Hallarna är konstruerade för att klara våra utmanande väderförhållanden och byggda med högkvalitativa material för långvarig användning

Teknisk information

Textilier

Duken är testad och godkänd av Norges brandtekniska laboratorium (SINTEF). Duken har ett av marknadens högsta värden på riv och draghållfasthet, och levereras med 5 års garanti mot produktionsfel.

Stål konstruktion

O.B.Wiiks lager med varmförzinkade stålramar är utformade efter Norsk och EU: s normer.

  • SS-EN-1990: Krav på tillförlitlighet
  • SS-EN-1991-3: Snölaster
  • SS-EN-1991-4: Vindbelastning
  • SS-EN-1993: Dimensionering av stålkonstruktioner (samt nationella tillägg)

Klimatförhållanden

-50 °C til +70 °C. Yttre ser en lagerhall från O.B.Wiik lika ut oavsett plats. Vi anpassar konstruktionen till lokala klimatförhållanden.

Säker förankring

På de flesta underlag blir lagerhallarna förankrade med fotplattor. O.B.Wiik genomför i samarbete med det Norges geotekniska institut tester för att beräkna en optimal förankring. Om vi är tveksamma om bärigheten i marken, genomför vi tester på plats.

Vägghöjder

Produktbladen nedan är exempel på konfigurationer. Vi kan leverera dessa modeller med flera olika vägghöjder. Kontakta oss för att få veta mer.

Hyra eller äga?

Osäker på vad som vore mest lämpligt för dina ändamål? Kontakta oss så kommer vi tillsammans fram till den lösning som är bäst för dig.

Vi erbjuder bra och flexibla finansieringslösningar och ingår gärna hyresavtal.

Visste du att vi även säljer begagnade produkter? Allt behöver inte vara helt nytt – du kan göra besparingar för både miljön och plånboken genom att köpa begagnat.

– Bra för både miljön och plånboken alltså!

Kontakta oss för mer information.

010-141 44 00
sales@obwiik.se