Meny

Plats för minnen för livet

Det är inte varje dag man får vara med om att fira en 150-åring. Se hur det storslagna firandet av DNV GL gick till. En mer spektakulär festlokal får du leta länge efter.

Med pompa och ståt

DNV GL är mest känt för att certifiera och se till att konstruktioner håller måttet. Med andra ord gällde det att allt skulle klaffa minutiöst när de behövde festlokaler för sitt 150-årsfirande. Uppgiften? Att rigga en enorm festlokal med scener, skärmar, belysning och plats för 1500 människor – på tre läktare!

Vi löste denna unika uppgift utan problem. Se filmen och bedöm själv.

År 2014 firade Det Norske Veritas 150 år. De ville ha en ceremoni och festlokal utöver det vanliga

Få aktörer

När det gäller sådana här projekt är det egentligen bara genomförandekapaciteten det hänger på. När DNV GL kikade runt för att se vem som skulle kunna lösa uppgiften, kom de snabbt fram till att eventföretaget Gyro och O.B. Wiik gemensamt skulle kunna lösa uppgiften.

Gyro har en unik kompetens och nätverk för att skaffa bra ramar för evenemanget med artister, program och servering i ett komplett paket som skapar minnen för livet.

O.B. Wiiks bidrag var att sätta ihop hela festlokalen och alla faciliteter som t.ex. scenrigg, toalettlösningar, dukbeklädnad, lokaler för tillagning av mat, alla stolar och bord – allt det som behövs för att skapa ett bra arrangemang. Volym, kvantitet och förtroende för att vi skulle kunna leverera var helt avgörande. Denna trovärdighet har vi byggt upp genom att ha varit med om att genomföra stora arrangemang som Norway Cup, Øyafestivalen, Sweden Rock och många andra storskaliga evenemang.