Meny

Privatpersoner

Är du på jakt efter tält, presenningar eller uppläggningsutrustning för båtar? Vi har även produkter för privatpersoner. Våra produkter håller hög kvalitet och är avsedda för kunder som är på jakt efter gedigen utrustning. Det finns många leverantörer, men endast en O.B. Wiik-kvalitet.

Gedigna produkter till privatpersoner

Oavsett om du representerar dig själv, ett lag, en klubb eller förening, har vi ett antal produkter även för privatmarknaden, vare sig det gäller tält för självmontering, möbler, presenningar eller båtuppläggning och täckställningar. Vissa av produkterna hittar du till försäljning eller som begagnad utrustning i webbutiker, andra produkter kan du kontakta oss för att hyra eller köpa.

Det är dessa produkter du ska ha om du är ute efter något som håller. Vi särskiljer oss från andra leverantörer som erbjuder tältprodukter och möbler i form av pallförsäljning i butikslokaler. Våra priser är något högre, men det får du igen i form av en betydligt högre kvalitet.

Att hyra – aktuellt för de flesta

Ska du anordna en liten fest eller ett arrangemang? Av erfarenhet vet vi att de flesta endast behöver hyra våra produkter. Kontakta oss så hjälper vi dig!