Meny

Profilering

Bli sedd. Bli hörd. Med tält, banners, presenningar eller dukar med profilering och tryck visar du upp dig och förmedlar fram det du vill ha sagt. I stort eller litet format, precis som du vill ha det.

Tänk stort

Har du något viktigt att säga? Eller vill du bara visa upp företagslogotypen? Har du en vägg till övers som du kan använda som reklamyta? Med tryck på duk eller presenning av PVC kan du verkligen slå på stort. Om du har en stor hall av typen Wiikhall hjälper vi även gärna till med tryck på duken så att du kan sätta en varaktig prägel på hallen och profilera din närvaro.

Tryck på presenningar kommer oftast till nytta när man ska berätta för omvärlden vilket företag det är som utför ett bygguppdrag, eller rätt och slätt genom att man spänner upp presenningar med tryck och använder dem som reklampelare.

Dukarna skyddar givetvis även de områden där de används, i form av ytterdukar till hallar eller presenningar som täcker ställningar, staket eller byggplatser.

Det är i stort sett bara fantasin som sätter gränser för hur du kan profilera dig. Vår storformatsskrivare är alltid redo att ta itu med nya profileringsuppdrag.

Bli synlig med tält

Har du och ditt lag anmält er till ett idrottsarrangemang? Ofta behöver man faciliteter för utrustningen. Det kan t.ex. handla om «bodar» eller tält där man förvarar idrottsutrustning, tält för cykelreparationer, skidvallningstält eller tält i samband med start och målgång där man kan byta om och förbereda sig.

Du har möjlighet att prägla tältets alla ytor med din profil. Spänstiga visuella uttryck och logotyper får fritt spelrum och du får möjlighet för att «sticka ut» bland konkurrenterna. Sådana sport- och idrottstält är populära på större idrottsarrangemang, men kan självklart användas i alla sammanhang. De väder- och vindskyddande egenskaperna bidrar förmodligen till att de säljer så bra.

Produkter inom profilering