Skip to content

Quick-up tält, hantverkarens bästa vän

Hantverkare måste ofta arbeta utomhus under tuffa förhållanden i dåligt väder. De förtjänar flexibla och bra lösningar på sin arbetsplats.

Byggmästarens bästa vän

Norden kan vara en ogästvänlig region med tanke på vädret. Vi har inte bara mycket kyla på vintern, utan måste även vara förberedda på plötsliga regnskurar och blåst på sommaren. Detta kan skapa problem för hantverkare – såvida de inte använder tält från O.B. Wiik.

Våra hantverkartält är nämligen utformade för att kunna sättas upp snabbt och enkelt, samtidigt som konstruktionen är tillräckligt gedigen för att klara nordiska förhållanden:

– Vi har valt att använda hantverkartält från O.B. Wiik, kommenterar snickaren Simen Svenberg hos Byggmester Thore Svenberg. – Tältet är mycket praktiskt, det är lätt att montera och det går enkelt att ta med sig bak i bilen ifall man ska ut på ett mindre jobb. Ibland använder vi dyra verktyg, och då är det fint att kunna stå i tältet när det regnar.

You are currently viewing a placeholder content from Default. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Bli synlig med profilering på tältet

Svenberg får medhåll från kollegan Halvor Bjerke, som påpekar att tältet även pryds av företagets logotyp:

– Vårt tält har försetts med vår logotyp i precis den storlek vi ville ha, förklarar Bjerke.

Detta synliggör vilket företag som utför byggjobbet, så att man kan locka till sig nya uppdrag från imponerade grannar och förbipasserande:

– Logotypen syns verkligen bra och det är viktigt, särskilt när det gäller att profilera sig mot nya kunder, inflikar Svenberg.

Ordning på arbetsplatsen

Utöver att skydda mot naturens krafter, bidrar hantverkartältet även till att göra byggplatsen översiktlig och välordnad:

– Ordning och reda samt gott om plats är viktigt i byggprojekt. Med detta tält kan vi ha allt samlat under ett tak, så att det blir ordning och reda på arbetsplatsen, avslutar Halvor Bjerke.

Du hittar en översikt över storlek och vikt på våra hantverkartält här. Vid behov kan de kombineras med våra flexibla pop-up-tält, som har i princip obegränsade användningsområden både inomhus och utomhus. Läs mer om pop-up-tält.