Skip to content

O.B.Wiik är stolta över att nu vara ISO certifierade - ISO 9001 | ISO 14001 | ISO 45001

Säker massvaccinering med O.B.Wiik

O.B.Wiik har allt som behövs för att inrätta kompletta vaccinationsstationer. Sedan pandemin började har vi bidragit med våra lösningar inom infektionskontroll till bland annat teststationer. Dessutom har vi lång erfarenhet av att leverera kvalitetsprodukter för akut och medicinsk hjälp, och vet vad som krävs av lösningar inom detta segment.

Komplett lösning

Vi kan leverera fullvärdiga vaccinationsstationer med allt som behövs för massvaccination. Den inkluderar bland annat bord och stolar, skiljeväggar, plastgolv, tält, värmeenheter, slusstält, stängsel för avspärrning etc. Vi levererar också användbara infektionskontrolltält för utomhus- och inomhusbruk.

Anpassat efter dina behov

Våra lösningar är flexibla och kan anpassas till området som ska användas för vaccination. När ni kontaktar oss arbetar vi tillsammans för att hitta det som passar bäst för er situation och det område ni har tillgängligt. Vi har flera standardlösningar som passar de flesta ändamål, men vi kan även anpassa och kan göra speciella lösningar om det behövs. För oss är det viktigaste att era behov tillgodoses på ett bra sätt.

Snabb leverans och installation

Vi vet hur viktigt det är att kunna leverera snabbt och exakt, särskilt i denna situation. Därför lagrar vi en stor mängd varor som kan levereras och monteras på kort tid. Således kan ni vara operativa och redo för vaccination ganska snabbt efter att ha kontaktat oss.

Skyddar infektionskontroll och integritet

Med bås, staket och skiljeväggar säkerställer vi att vaccinationen kan utföras ordentligt, även när det blir många människor som behöver passera in och ut. Detta innebär att vaccinationen kan ske på ett säkert, snabbt och flexibelt sätt. O.B.Wiik tillhandahåller skiljeväggar som skyddar dem som vaccineras från insyn. Detta innebär att även i en pressad situation med många människor kan integriteten för alla som ska vaccineras hållas.

Kontakta oss så kan vi berätta mer om hur vi kommer att lösa din situation och bidra till en säker och effektiv vaccination av befolkningen.