Skip to content

Staket och säkring

Hit, men inte längre

Det kan finnas många orsaker till att man vill stängsla in något eller stänga något ute. Ska du anordna ett arrangemang och behöver avgränsa området eller vill endast släppa in betalande publik? Har du värdefulla saker som behöver säkras? Eller ansvarar du kanske för en byggplats och måste ombesörja säkerheten? Oavsett vilket så är våra staket- och säkringslösningar fullgoda alternativ.

Stänga, öppna, slussa, styra, leda

När stora folkmassor ska in och ut från konsertområden eller när man ska hålla en hög säkerhet, krävs det staket. Våra höga byggstaket spärrar effektivt av ett område och skyddar värdefulla saker innanför staketen.

Festivaler, byggplatser eller lagerområden använder sig ofta av byggstaket. Staketen har en gedigen konstruktion och kan enkelt kopplas ihop i rader och låsas. En gedigen, tung fot i gummi skapar stabilitet på höjden.

De något lägre kravallstaketen lämpar sig extra väl för avspärrning av områden och i sluss-system där man vill styra publiken i en specifik riktning Konserter, festivaler och idrottsevenemang använder sig ofta av denna lösning.

Ger profileringsmöjligheter

Ett staket är bara ett staket, men när man ändå har stora ytor som är väl synliga för en stor publik, varför inte utnyttja dem för att visa upp något? Vi kan leverera tryck på presenningar och dukar som vi kan klä staketen med. Detta ger goda möjligheter att framhäva den som står bakom arrangemanget eller visa upp sponsorer/samarbetspartners. Dessutom är det fördelaktigt att klä staketen om man vill förhindra insyn till arrangemanget.

På en byggplats kan man använda ytorna till att informera om vem som utför arbetet eller t.ex. visa ritningar på vad det är man bygger.

Hyra eller äga?

Osäker på vad som vore mest lämpligt för dina ändamål? Kontakta oss så kommer vi tillsammans fram till den lösning som är bäst för dig.

Vi erbjuder bra och flexibla finansieringslösningar och ingår gärna hyresavtal.

Visste du att vi även säljer begagnade produkter? Allt behöver inte vara helt nytt – du kan göra besparingar för både miljön och plånboken genom att köpa begagnat.

– Bra för både miljön och plånboken alltså!

Kontakta oss för mer information.

010-141 44 00
sales@obwiik.se