Skip to content

Ställningslösning

Behöver du hyra ställningar? Vi hyr ut ställningslösningar till mindre och större projekt.

Upp i höjden

Med en bra ställningslösning kommer man upp i höjden eller skapar ett bra fundament. Våra ställningslösningar är flexibla och kan byggas ut på bredden, längden och höjden. De kan placeras i brant eller ojämn terräng och kan därmed användas på många platser som t.ex. scener, läktare, riggar till PA-anläggningar, portaler och handikappramper för funktionshindrade under konserter.

Flexibla

Ställningslösningarna är flexibla till sin natur och kan sättas upp var som helst i olika dimensioner. Vi vill särskilt nämna möjligheten att bygga upp scenlösningar/plattformar med ett gediget golv ovanpå. Den gedigna stålkonstruktionen är så flexibel att den kan anpassas efter den terräng som där ställningarna placeras. Därmed kan ställningen eller scenen placeras i princip var som helst.

Ställningarna följer alla regelverk. Vi levererar till en rad olika arrangemang och har produkter som löser de flesta behov.

Hyra eller äga?

Osäker på vad som vore mest lämpligt för dina ändamål? Kontakta oss så kommer vi tillsammans fram till den lösning som är bäst för dig.

Vi erbjuder bra och flexibla finansieringslösningar och ingår gärna hyresavtal.

Visste du att vi även säljer begagnade produkter? Allt behöver inte vara helt nytt – du kan göra besparingar för både miljön och plånboken genom att köpa begagnat.

– Bra för både miljön och plånboken alltså!

Kontakta oss för mer information.

010-141 44 00
sales@obwiik.se