Skip to content

Vi ser proffsigare ut med quick-up tältet från O.B.Wiik

När Rygge skyttelag åker ut för att tävla, tar de alltid med sig sitt praktiska tält med klubbens logotyp i bagageutrymmet.

Ett tält med många möjligheter

En liten pratstund med Alf Kristian Tollefsrød, en av skyttarna i Rygge skyttelag, avslöjar hur allsidiga O.B. Wiiks pop-up-tält faktiskt är. Bland annat använder de tältet som omklädningsrum ifall det regnar, och det passar ypperligt till föreningsförsäljning samt laserskytte för ungdomar som vill prova på skytte. Dessutom använder de tältet för att visa upp sig:
– Vårt nya tält är verkligen snyggt, säger Tollefsrød. – Det gör att vi syns bättre på tävlingar, så att vi både kan värva nya medlemmar och förmedla ett proffsigt intryck till övriga skyttar.

Pop-up-tältet är perfekt för föreningar och lag, oavsett om man sysslar med idrott, politik eller andra aktiviteter och evenemang. Det levereras i en rad olika färger, och kan även beställas med fullskaligt tryck av din logotyp på både väggar och tak. Hur många väggar du behöver är upp till dig, och tälten kan givetvis även utrustas med fönster, halvväggar eller dörrlösningar.

You are currently viewing a placeholder content from Default. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Utöver de gedigna materialen är pop-up-tältens stora styrka att de är så smidiga att hantera, både när det gäller montering och transport:

– Det er enkelt att ta av och sätta på väggar, det går snabbt att ta ner tältet och det är lätt att ha med sig, kommenterar tränaren Knut Arne Tollefsrød. – Tältet tar minimalt med plats, och det är helt fantastiskt att ha med sig när vi är ute och tävlar och liknande.

Många olika varianter

Pop-up-tälten finns i många storlekar från 1,5×1,5 m och ända upp till 4×8 m (proffstält). Även för det allra största tältet är ramvikten inte mer än 60 kg, och den minsta ramen väger bara 13 kg!

Vid behov kan man ansluta olika tillbehör till tältet som exempelvis takrännor, plastgolv, förstärkningar, försäljningsdiskar och så vidare. Mer info hittar du här, tillsammans med en rad referenser och exempel på hur pop-up-tält används i olika sammanhang.

Om du bara behöver ett eller flera tält under en begränsad tid, erbjuder vi även uthyrning av pop-up-tält som en del av vårt breda sortiment inom evenemangsuthyrning. O.B. Wiik har lång erfarenhet av allt från små arrangemang till stora festivaler, och vi kan hjälpa dig med så gott som allt som du som arrangör behöver. Kontakta oss så kikar vi på saken tillsammans.